Telefonski Ovitki – Katere tipi telefonskih ovitkov so trenutno popularni?

Rugged ovitki

Rugged ovitki so še ena izmed možnosti vendar ne pozabite, da so ti veliki in težki. Vključitev zračnih žepov in ojačanih vogalov v dizajn dramatično zmanjša tveganje poškodb vaše naprave, vendar to neizogibno doda debelino vaši napravi. Morda boste morda ugotovili, da jih je težje potisniti v žep in iz njega. To pomeni, da boste morda morali kupiti sponko za pas.

Robustni ovitki za telefon morajo zaščititi ​​vsak kot, vključno s tipkami in zaslonom na dotik, zaradi česar se lahko gumbi težje pritisnejo in se zmanjša občutljivost na dotik. Navsezadnje lahko zaradi nenavadnih ovitkov težje uporabljate telefon.

Preberite več o Ingress zaščiti s klikom na spodnjo povezavo.

IP Zaščita (ingress)

Zaščita IP (Ingress Protection) vam bo omogočila dodatne zmogljivosti ovitka za preprečitev vdora vode in prahu v telefon. Pri Nekaterih ovitkih so proizvajalci šli korak dalje in svoje izdelke testirali po vojaških ZDA standardih. Certifikat MIL-STD-810 zajema vse od tlaka in temperature, vibracij in udarcev.

Če želite ovitek, ki bo zagotovo preživel padec, vendar ne želite debele naprave skupaj z ovitkom ali v celoti izgubiti sloga, potem boste verjetno želeli izbrati enega od številnih ovitkov, ki so trenutno na trgu. Standardna kombinacija, ki deluje dobro je plast trdega polikarbonata z notranjim slojem silikona,ki absorbira šok. Prav tako pazite na certifikat vojaškega testa.

Navigator Urban Armor

Od teh ovitkov lahko pričakujete, da bodo dodali nekaj nekaj teže a kljub temu. Prav tako lahko pričakujete dodan oprijem, ki zmanjšata možnosti za zdrs telefona iz roke.

SLIM ovitki

Včasih se mi zdi škoda, da pokrijemo krasen dizajn telefona. Če slog odtehta zaščito za vas se lahko odločite za vitek ovitek. Zaščita deluje proti praskami na področjih, ki jih dejansko pokriva in zagotovo bo povečala možnosti preživetja vašega telefona v primeru padca (raje ne računajte na to). Vidimo vedno več prosojnih ovitkov, kar omogoča diskretno zaščito vašega telefona. Za tanek ovitek ne boste porabili veliko denarja, če menite, da je dovolj osnovna raven zaščite.

Galaxy S8 plus ovitki

Ti enodelni ohišji so običajno narejeni iz TPU materiala, ki je trpežen zato se enostavno prilega in nudi zaščito pred udarci. V tej kategoriji boste našli največji izbor slogov in barv vendar preverite izreze in upoštevajte, da pomanjkanje zaščite na vogalih ali odprtinah na spodnni strani pomeni šibko zaščito pred padci. Nekateri ovitki v tej kategoriji prav tako ponujajo spodobno zaščito pred padci, saj združujejo tanek design in trd hrbet z debelejšim odbijačem.

You May Also Like

About the Author: FSP.si

Dodaj odgovor