Adecco h.r. d.o.o

Adecco je s svojimi več kot 6.000 poslovalnicami navzoč v 60državah sveta. Vsak dan posredujemo delo, na svetovni ravni, več kot 700.000 delavcem pri 250.000 strankah in s tem ustvarjamo >NOVI SVET DELA< Jonathan Wren za finance, bančništvo in računovodstvo;

Ajilon in Computer People za informacijsko tehnologijo; TAD in Roevin za inženiring in tehništvo tudi vodilno svetovno podjetje v vseh večjih zaposlitvenih segmentih. Ta hčerinska Adeccova podjetja ponujajo svojim strankam široko paleto zaposlitvenih rešitev, od začasnega dela in stalnega zaposlovanja, do svetovanja in upravljanja storitev.

Adecco s svojimi podjetji kot sta Econova in Lee Hecht Harrison, ponuja tudi paleto kadrovskih storitev kot je outplacement.

Uporabno, če iščete zaposlitev: Preberite si kako napisati prošnjo za delo

Adecco na vpogled:

27,1 milijard CHF neto prihodkov v letu 2001
28,000 zaposlenih po svetu
Do 700,000 začasnih delavcev na dan v 250,000 podjetijh
V letu 2001 je bilo preko Adecca zaposlenih 4.000.000 ljudi
6,000 poslovalnic v 60 državah

Adecco s svojo dejavno navzočnostjo na trgu delovne sile razpolaga z izčrpnimi informacijami in podatki o iskalcih zaposlitve, gibanju plač in bonitet. Svojim strankam svetujemo pri zasnovi delovnega mesta in pri iskanju najustreznejšega kandidata za to delovno mesto.

Adeccu je skupaj s sodobno tehnologijo in viri največjega svetovnega podjetja uspelo premagati največji izziv, in sicer skupno izkušnjo in predanost 28.000 sodelavcev. Vodilo vsakogar med njimi je hiter, profesionalen in celosten odziv, prilagojen posameznemu podjetju in posamezniku. In to vsak dan.

Pri Adeccu posebno pozornost posvečamo podrobnostim, ki zagotavljajo kakovost in konsistentnost, katere zahtevajo ISO-standardi.

Pravi ljudje na pravem mestu in ob pravem času so ob ustreznih izkušnjah in znanju porok za uspešno opravljene naloge. To za vas izvaja in zagotavlja Adecco!

Storitve, ki jih ponujamo:

  • posredovanje dela
  • iskanje in selekcija kadrov
  • »lov na glave« (head hunting)
  • oglaševanje prostih delovnih mest
  • obračun in izplačilo plač
  • svetovanje s področja upravljanja s človeškimi viri
  • svetovanje z delovno-pravnega področja

Naši strokovni sodelavci, premišljeno pozicioniranje poslovalnic in učinkovita prisotnost na medmrežju nam omogočajo vsakodnevno spoznavanje velikega števila kandidatov.
V banki podatkov imamo kandidate za vsa delovna mesta, ne glede na stopnjo izobrazbe in zahtevane izkušnje. Tudi take, ki želijo delati po skrajšanem oziroma prilagojenem delovnem času.

Adecco – Vaš lokalni, regionalni in globalni
partner na področju zaposlovanja

V Sloveniji smo prisotni s hčerinskim podjetjem od aprila 2000. Z mrežo poslovalnic zagotavljamo lokalno prisotnost in s tem najboljše poznavanje trenutnih potreb podjetij in želja posameznikov na področju zaposlovanja.

Način poslovanja nam omogoča prenašanje izkušenj skupine Adecco, ki je številka ena na svetu na področju nudenja storitev zaposlovanja. Vodilo naših sodelavcev na lokalni ravni je, da naročnikom posredujejo kandidate iz svojega področja, na način in po postopkih, ki so se izkazali za ustrezne v svetu. Pri kandidatih smo že posebej pozorni na njihovo USPOSOBLJENOST, MOTIVIRANOST in USTREZNOST.

Odlikujejo nas: poslovna usmerjenost, sprejemanje odgovornosti, fleksibilnost, hiter odziv, diskretnost ter ustrezna cenovna politika, ki temelji na doseženih rezultatih. Naši sodelavci so vir najaktualnejših podatkov o lokalnem gibanju plač, bonitet, želja posameznikov …

Naše storitve so vam na voljo tudi na regionalni (Hrvaška, Madžarska, Avstrija in Italija) ter globalni ravni. Partnerstvo in dolgoročnost sta zato naša edina izbira.

You May Also Like

About the Author: FSP.si

Dodaj odgovor