Kompatibilna ali originalna kartuša?

Tiskalnik ti sporoči, da je kartuša prazna. Znajdeš se pred odločitvijo, kaj izbrati. Na trgu je poplava različnih kompatibilnih kartuš in potem so tukaj seveda še originali. Kakšne so dobre in kakšne slabe strani? Najpomembnejša razlika je v ceni. Originali, ki so izdelani s strani proizvajalca tiskalnika, so dražji. Razlika v ceni je običajno kar precejšnja. Sploh, če vemo, da kompatibilne kartuše običajno vsebujejo več črnila kot originalne, kar pomeni, da preteče več časa, do ponovnega obvestila tiskalnika, da se je kartuša izpraznila. Najverjetneje se, kot večina ljudi, sprašuješ kakšna je primerjava v kvaliteti tiska med originalnimi in kompatibilnimi kartušami. Naj te pomirimo, kvaliteta tiska kompatibilne kartuše v primerjavi z originalno kartušo je povsem primerljiva. Odločitev o izbiri je tako še vedno povsem tvoja. Ko jo sprejmeš, nastopi čas za nas. Svojo odločitev nam sporoči, najbolje kar preko spletne trgovine. Če ti nakupovanje preko spleta ni tako blizu, imaš tudi možnost, da nas pokličeš in oddaš svoje naročilo. Smo sinonim za kartuše v Mariboru. Tvoje naročilo bo obdelano hitro in odposlano še isti dan, v kolikor ga oddaš do 14. ure. Na tebi je samo, da naslednji dan počakaš poštarja, ki ti paket dostavi. Če ti to ne uspe, nič hudega. Pustil ti bo obvestilo, s katerim boš paket dvignil na najbližji pošti.

Če se v zgornji situaciji ne prepoznaš, se boš morda v naslednji. Naporen dan v službi, s sodelavci ste zasuti z delom, dobavitelji počasni, stranke neusmiljeno pritiskajo, šef pa zagrenjeno gleda. V največji gneči se zgodi še nepričakovano. Toner je prazen! Kako je to mogoče? Zakaj ravno zdaj?

Kako si lahko spregledal prijazno opozorilo računalnika, da je toner skoraj prazen? Ne skrbi, tukaj smo zate, da te rešimo iz te neprijetne situacije. Tonerji so pri nas vedno na zalogi. Če boš vsaj malo spreten in iznajdljiv, šef sploh ne bo izvedel, da si ignoriral tiskalnik in izognil se boš dodatni slabi volji in negodovanju. Tonerji so iz našega naslova odposlani še isti dan, v kolikor boš naročilo oddal do 14. ure. Da pa v vmesnem času ne boš sedel križem rok, si lahko vse dokumente, ki jih moraš natisniti, pripraviš. Naslednji dan samo počakaš poštarja s pošiljko zate, zamenjaš toner in veselo na delo.  Seveda se tudi pri tonerjih pojavi dilema ali izbrati in kupiti original ali cenejši kompatibilni toner. Izbira je spet tvoja. Prednosti so enake kot pri kartušah: cena in količina črnila. Kvaliteta natisnjenih izdelkov s kompatibilnimi in originalnimi tonerji je, kot tudi pri kartušah, primerljiva.

Prednost našega podjetja je možnost osebnega prevzema na sedežu podjetja. Vsem se nam je že kdaj zgodilo, da smo v strašni časovni stiski ostali brez črnila v kartuši ali tonerji. V taki situaciji se ti zdi, da je tiskalnik izbral najbolj neprimeren čas, da te pusti na cedilu. Osebni prevzem pri nas je super rešitev, če ste v bližini. Tako bodo vaši projekti v zadnjem trenutku vendarle uspešno izpeljani.

Osebni prevzem na sedežu našega podjetja pa ni nujno samo izhod v sili. Ob skrbnem spremljanju količine črnila v tonerju ali kartuši, boš naročilo pravočasno oddal in ga ob morebitni poti v Maribor ob priliki tudi prevzel. Tako boš dobil še malce večji vpogled v to, kdo se skriva za naslovom Kartuše.net. Tvojega obiska bomo veseli, prav tako vsakega predloga in pripombe, saj s pomočjo le-teh rastemo in se razvijamo. Se posebej smo seveda veseli pohval, saj so nam potrditev, da delamo dobro in nam dajejo zagon za naprej, da se še bolj trudimo za zadovoljstvo naših strank.

You May Also Like

About the Author: FSP.si

Dodaj odgovor